ROYALs tävlingsinriktade träning 2014

Läs alla förutsättning för att vara med på årets cheer-DM på flöjande länk

Anmäl ditt deltagande till cheer-DM i Malmö med oss i Flugan/Royal via följande länk:

2013-03-02

Ramsa för Miniminiorerna vt-13

Ready!

Hit it!

Let's say!

Poneh - Black!

Alla - BLACK!

Elsa - Gold!

Alla - GOLD!

Felicia G - White

Alla - WHITE

Again!

Alla ihop med att Poneh visar sin skylt - BLACK!

Alla ihop med att Elsa visar sin skylt - GOLD!

Alla ihop med att Felicia  G visar sin skylt- WHITE

Last time!

Alla ihop med att Poneh visar sin skylt - BLACK!

Alla ihop med att Elsa visar sin skylt - GOLD!

Alla ihop med att Felicia G visar sin skylt- WHITE

Alla - That's right!

.

2013-02-24

Hej. Om allt är som det ska kan du nu lyssna på musiken till första delen på MiniMiniorernas program om du klickar på länken nedan:

2a delen är inte riktigt färdigklippt ännu men ni kan ändå tjuvlyssna på länken nedan:

Hälsar Karin & Sofia

2011-08-24

Nedanstående brev har nu skickats till alla i cheertävlingslaget. Har du inte fått det? Maila!!!

2011-08-16

Till alla i Royals cheertävlingslag!

Hej på er!

Det har varit en lång & skön sommar. Hoppas ni alla har haft det bra! Själv har jag slappat och haft det underbart i solskenetJ. Till och från under hela sommaren har träningsplaneringen legat vid min sida och olika planeringar har förekommit. Så sent som förra tisdagen (9/8) meddelade jag Frida att allt är klart med tränare och berättade hur det såg ut då… Nu är allt helt annorlunda – men extremt bra!!! Det är med stor glädje jag kan meddela era tränare för kommande säsong:

• Marie Carlstrand 11 års erfarenhet av cheerleading. Har tävlat både cheer

och cheerdans på DM och RM/SM. Duktig och kunnig

gymnastiktränare. Är mycket bra och erfaren tränare.

• Linda Ekberg       6 års erfarenhet av cheerleading. Har tävlat både cheer

och cheerdans. Har bland mycket annat tävlat EM i cheerdans och SM i både lagcheer och groupstunt. Är mycket bra och erfaren tränare.

• Petronella Brink 3 års erfarenhet av cheerleading. Har tävlat både lag och par i DM

och RM. Är mycket duktig dansare och koreograf. Är mycket bra och erfaren tränare.

Dessa tre tränare är tillsammans mycket erfarna och har både samma slags erfarenhet och olika inriktningar, vilket vi tror kommer att bli en stor tillgång.

Träningstider:                 måndag 16:30 – 19:00 (tränarna kommer förklara hur och varför så lång) fredag 16:30 – 18:00

Vi kör en första träningsträff/”kick-off” torsdagen den 1/9 kl. 17:30. Då blir det en enklare träning och lite snack om planering och kommande termins upplägg! Ombytt!! Håll utkik på hemsidan enligt nedan samt i kalendern på hemsidan!

Tills vidare kommer vi att lämna all information via hemsidan Det är därför viktigt att du kollar där. Tills alla har fått sin personliga inloggning lägger vi info enligt följande:

• Välj ”föreningen” i listen upptill
  • Välj sedan ”Royal cheer and dance – cheerleadingverksamheten”
  • Välj därefter ”RCD tävling 2011”

Era personliga inloggningar samt info om inloggningen skickas till var och en när din e-post är mailad till This is a mailto link

Murre, Linda och Petronella

genom /Sofia Blom

2011-08-01

Terminsstart - hösten 2011!

Planeringen ligger som följer:

- Uppstart med cheertävlingslaget torsdag 1 september kl 17:30 i C3

- vanlig schemalagd träning 2 obl träningar i veckan & 1 frivillig fr.o.m. v.36

- Har du inte redan gjort din anmälan till tävlingslaget? Gör den nu via "ANMÄLAN" i listen på startsidan!!!

2011-03-20

INFÖR DM lördagen den 26 mars!

Snart är det dags för tävlingsdag och DM 2011.

JUNIORERNA

samlas 8:15 utanför Boråshallen. Amra och Daisy registrerar er alla genom att visa upp licenskort och pricka av er på lista vid incheckningen/INFO-disken.

Tag med - matsäck; pastasallad eller pannkakor och smörgår, frukt och typ

drickyoghurt eller annat gott. det är viktigt att ni har med både mellanmål

och lunch.

- vattenflaska

- vita tävlingsskor, Royaljacka, vit topp/sport-BH och korta vita strumpor

Vi hoppas givetvis på att det ska gå bra för våra ju iorer och att de skall placera sig bland de 3 bästa. Om så är fallet har vi chans att starta i RM i Malmö den 4-5 juni. Av denna anledning kallas alla föräldrar och aktiva i juniorgruppen till ett extrainsatt föräldramöte onsdagen den 30 mars kl 18.

Men detta alltså öm (när:-)) vi placerar poss 1a, 2a eller 3a i DM.

MINIMINIORERNA

samlas 9:30 (senast) utanför Boråshallen: Där går ni in tillsammans med Marina som bockar av er i registreringen/INFO-disken.

TAG MED; - matsäck - både lunch och mellanmål (se ovan)

- vita tävlingsskor, vitt tight linne om ni vill ha ngt under dräkten samt små

- korta vita strumpor och Royal jacka o ni har.

Har du frågor? - kontakta din tränare eller maila på This is a mailto link

Biljetter köper föräldrar och anhöriga enklast via ticnet.se!

Läs mer om tävlingen på DMs officiella hemsida:

Nu söker vi nya cheerleaders och samtidigt hälsar vi våra gamla välkomna tillbaks till en ny hösttermin med stor satsning på utvecklande, professionell och väl fungerande träning.

Årets satsning blir hård och vi hoppas kunna starta i många olika klasser.

Nuvarande lag är

junior - avancerad

minior

miniminior

group stunt

cheerdans junior/senior

Vi har även utrymme för individuell tävlingsträning

VÄLKOMMEN till oss ROYAL Cheer & Dance!

Uppdaterad: 05 JAN 2014 17:18 Skribent: webbmaster

Postadress: