Tränare 2016

Våra tränare 2016 är:

Sofia Blom

Sofia är en av initiativtagarna bakom föreningen. Hon har under hela sitt liv hållt på med dans och musik, och är ansvarig för dans och gymnastikgrupper

- Cheerleading 4-6 år

Ulrika Blom

Ulrika är en av initiativtagarna bakom föreningen. Hon har under hela sitt liv hållt på med dans, och är ansvarig för dansgrupper.

- Latin Fusion

- D3 + sång & dans

- Dans Aerobic

Skärmavbild 2015-08-23 kl. 14.40.07

Tiffany Street

Tiffany har under många år av sitt liv dansat och är mycket musikintresserad. Älskar att leda och har varit tränare i föreningen i 5 år. Ansvarig för dans och cheerleading.

- Hip Hop/Streetdance, D5

- MTV/Hip Hop/Street, D7

- Royal Lightning, Cheerleading tävlingsinriktning, Junior lvl 2

Marie Carlstrand

Marie har varit aktiv i föreningen i flera år. Hon har varit ansvarig för tävlingsgrupper och gymnastik. I dagsläget är hon ansvarig för cheer och gymnastik.

- Gymnastikträning

- Royal Lightning

Karin Löhsaar

Karin var med och startat cheerleading-verksamheten i föreningen. Hon var en av de 7 som första gången tävlade i föreningens namn. Har vunnit SM i cheerdans och är en meriterad tränare. Bland annat har hon lett två lag i EM. Hon var en av tränarna för Sveriges första landslag i cheerleading. Idag ansvarar hon för näst yngsta cheergruppen och gymnastik.

- Cheerleading, Miniminior

- Gymnastikträning

Skärmavbild 2015-08-23 kl. 17.52.30

Alice Öjerhed

Alice är en av våra nya tränare för året. Hon älskar barn och är en mycket rolig person. Är ansvarig för Bamsegymnastiken.

Skärmavbild 2015-08-23 kl. 17.52.18

Amanda Bredén

Amanda är en av våra nya tränare för året. Hon älskar barn och är en utmärkt ledare och är ansvarig för Bamsegymnastiken.

Evelina Street

Evelina är en av våra nya tränare för året. Hon har under lång tid tränat i dansgrupper och tävlat i cheerleading i föreningen. Hon är ansvarig för vår yngsta dansgrupp.

- Barndans, D1

Yvonne

Yvonne har under 3 års tid varit ansvarig för Bamsegympan.

Marion

Marion har under lång tid hållt i Yoga-lektionerna i föreningen under Lördagsförmiddagarna.

- Yoga för Kropp & Själ

Felicia Granat

Felicia har tränat länge i föreningen och är en av våra nya tränare för året. Felicia håller på mycket med gymnastik och tävlar i cheerleading.

- Cheerleading, 4-6 år

Nellie Kylefalk

Nellie har tränat i föreningen i några år och är en av våra nya tränare. Hon tävlar i föreingens cheerleading lag och tränar i gymnastikgruppen.

- Cheerleading, 4-6 år

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:05