Våra Träningsgrupper

Här hittar du all info om Flugans träningsgrupper; BAMSE-gympa, Danceaerobics, dans för olika åldrar och kunskap, Gympa samt Gymnastikträning.

Välj bland rubrikerna i listan till vänster! Under varje rubrik kan du läsa om gruppens innehåll.

Träningstiden för de olika grupperna hittar du under rubrik "Träningstider" i listen här ovanför.

Dans & Gymnastikföreningen Flugan

DGFB Flugan grundades 12 juni 1989. Vid starten var den huvudsakliga verksamheten showdans för uppvisningar. Så småningom utvecklades verksamheten till att omfatta både tävlingsaerobics, vanlig gruppträning aerobics samt barndans.
1997 startades cheerleadingverksamheten och redan 1998 deltog föreningen i sitt första cheerleading DM och RM. Genom åren har föreningen deltagit i många oförglömliga evenemang och tävlingar inom både aerobics, cheerleading, cheerdans, dans och hopprep.

I vår förening tränar du för eget välbefinnande eller för att delta i tävlingar inom aerobics eller cheerleading. Är du intresserad? Kontakta oss för mer information.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:34 Skribent: Webmaste KalleJ

Postadress: