Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 juli 2008 19:52 av Anna

<3 RCD

Ska bli så sjukt kul med Uppsala Campet 8-10/8 med er Ajr + några dansare! Jag skriver här och på våran bilddagbok när vi ska träffas för att disskutera närmare detaljer ang. packning och hur vi ska bygga osv.. :D Träningsuppstart är 12 Aug än så länge efter Campet! :)
/ Coach A

21 juli 2008 09:52 av Roffe

Tyskland

Nu begär det av till Tyskland, håller med Sanna kommer bli ruggigt kul=) Träna hårt sålänge och ha det bra så ses vi om en vecka. Kram kram

21 juli 2008 09:44 av Sanna

På väg...

Nu ska jag snart åka iväg för att möta de andra innan vår avfärd till TYSKLAND! Det ska bli så kul! Om vi hittar en dator så rapporterar vi vad gör på dagarna. Ha det bra så ses vi om någon vecka.

P.S. Vi ska vara jätte seriösa och träna massa pirrar och handstående med ;)

20 juli 2008 22:20 av Lina MFC

Allstar dance camp

Hej!
Har även pratat med Sofia om dancecampet som kommer va här i Borås och ni kommer att få info genom henne, hon har fått prospektet på mejl! ha det underbart i sommarvärmen som skall komma lite gran till borås också! =)

19 juli 2008 22:12 av Anna&Sanna

=)

Hej alla dancers!
Nu sitter vi i Vbg i pojkväns/kusinens husvagn och har trevligt =P Naturligtvis kollar vi på cheer! Hoppas alla kommer i morgon till Ulle, ska bli så kul =)
Kram!

18 juli 2008 18:20 av Jennie

:D

Hej på er! Äntligen kom man i kontakt med en dator igen... Satt på öland när farmor ringde och läste upp bt för mig. Vilken chock! Jag tänkte på er allihop ^^ det var stark att tävla efter det! Ni är bäst!
När börjar träningarna igen? kram <3

16 juli 2008 17:01 av Anna tillbaka från Grekland

Hej alla

Vad kul det ska bli på söndag o träffa alla igen! Själv går jag helt as-bra nu, själv i trappor o allt. Kan nog tom hoppa på ett ben nu! :D:D:D (Är ni inte stolta?^^) Har iaf hämtat mig en vecka på underbara Thassos i Greklan. Ljuvligt! Jag har kanske inte 500 spänn till att lägga ut på det andra lägret också. Med alla resor så tror jag aldrig jag rest så mkt på nån månad. Men - jag har iaf fått mitt jobb nu! :) Ska jobba som hotellbokare för Scandic hotell! :) KRAM ANNA!

15 juli 2008 22:25 av johanna

PS!

oh ps: jag har fått bilder från alla utom Mimmi och Dafni (stavning??) tror jag! Ska försöka lösa det med mimmi, så att cd:na hinner bli klara till våran lilla träff. :) kramkram!

15 juli 2008 20:20 av johanna

:)

all star dance campet låter jättekul tycker jag! eller vad säger ni dansare? :)

15 juli 2008 18:50 av Lina MFC

All star Dance Camp i Borås

på vad cheerdance handlar om=) Kontakta mig om ni är intresserade av detta! Det är redan klart att Julle united kommer ner, och vi är c:a 20 deltagare från MFC. Välkomna! Mejla mig om ni har frågor! //Lina MFC

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info