Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 juli 2008 18:20 av Jennie

:D

Hej på er! Äntligen kom man i kontakt med en dator igen... Satt på öland när farmor ringde och läste upp bt för mig. Vilken chock! Jag tänkte på er allihop ^^ det var stark att tävla efter det! Ni är bäst!
När börjar träningarna igen? kram <3

16 juli 2008 17:01 av Anna tillbaka från Grekland

Hej alla

Vad kul det ska bli på söndag o träffa alla igen! Själv går jag helt as-bra nu, själv i trappor o allt. Kan nog tom hoppa på ett ben nu! :D:D:D (Är ni inte stolta?^^) Har iaf hämtat mig en vecka på underbara Thassos i Greklan. Ljuvligt! Jag har kanske inte 500 spänn till att lägga ut på det andra lägret också. Med alla resor så tror jag aldrig jag rest så mkt på nån månad. Men - jag har iaf fått mitt jobb nu! :) Ska jobba som hotellbokare för Scandic hotell! :) KRAM ANNA!

15 juli 2008 22:25 av johanna

PS!

oh ps: jag har fått bilder från alla utom Mimmi och Dafni (stavning??) tror jag! Ska försöka lösa det med mimmi, så att cd:na hinner bli klara till våran lilla träff. :) kramkram!

15 juli 2008 20:20 av johanna

:)

all star dance campet låter jättekul tycker jag! eller vad säger ni dansare? :)

15 juli 2008 18:50 av Lina MFC

All star Dance Camp i Borås

på vad cheerdance handlar om=) Kontakta mig om ni är intresserade av detta! Det är redan klart att Julle united kommer ner, och vi är c:a 20 deltagare från MFC. Välkomna! Mejla mig om ni har frågor! //Lina MFC

15 juli 2008 18:49 av Lina MFC

All star Dance Camp i Borås

Hej alla dansare! Hoppas ni har återhämtat er från alla dramatiska händelser i Ljubljana, det var sjukt impinerande att ni ställde upp och presterade så väl efter omständighetera. Hoppas att alla mår bra nu! Ville meddela att det kommer att finnas ett cheerdance camp här i Borås den 6-7 september där det kommer två amikanska topp-instruktörer som har koreograferat allt från bring it on till musikvideos som går på MTV. Den ena instruktören har dessutom dömt Worlds danklass i år och har stenkoll p

13 juli 2008 08:36 av coach dance

uppsala läger!

förresten, är det någon av er dancers som är intresserade av att åka på ett dansläger i Uppsala den 8 - 10 augusti? det måste vara minst 30 anmälda (från hela sverige) för att dom skall sätta ihop det.. det kostar 500: -. och vi åker buss upp. anna och sanna kommer åka upp med cheerisarna. sista anmälningsdagen är den 20:e så ring mig snarast om ni är intressted.. verkar hur kul som helst!

kramelikram kärin

12 juli 2008 09:09 av coachi karin

em resan vilken grej!

halloj! johanna kickar ju sin näsa sne! inte dåligt.. skitbra foton. ska bli kul att träffas den 20.e har du fått foton från alla johanna? vilken jätte artikel i tidningen da! ha ha ha, nästa år kanske vi kan göra oss kända för dansen :) jag har varit jättestolt över er alla hela veckan, kanske lite mer för er 5 som faktiskt gick ut och rockade på EM planen.. ni är/var jätteduktiga! som kickan skrev, träna pirrisar! kramelikramisar alla dancers

11 juli 2008 18:35 av coach Kickan

träff

Jaa bilderna var apbra, Lindas naglar var ju klockrena! :)
vet inte var vi ska vara den 20de, men Ulle hör nog av sig. Ska bli kul o se allas bilder från resan då, hann ju bara ta EN bild innan mitt batteri dog :(

Stora kramar till alla dansare, ni är ett toppengäng, hade så kul med er!!

PS: träna pirrar hemma! :)

10 juli 2008 22:57 av Fisken

EM-Bilder

Jag håller med johanna! den på sahlis och nagellacket var den bästa:D suerläckert verkligen! ser fram emot att träffa alla från EM-resan nästa veckan med, ska bli myys=)

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info