Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 juli 2008 08:36 av coach dance

uppsala läger!

förresten, är det någon av er dancers som är intresserade av att åka på ett dansläger i Uppsala den 8 - 10 augusti? det måste vara minst 30 anmälda (från hela sverige) för att dom skall sätta ihop det.. det kostar 500: -. och vi åker buss upp. anna och sanna kommer åka upp med cheerisarna. sista anmälningsdagen är den 20:e så ring mig snarast om ni är intressted.. verkar hur kul som helst!

kramelikram kärin

12 juli 2008 09:09 av coachi karin

em resan vilken grej!

halloj! johanna kickar ju sin näsa sne! inte dåligt.. skitbra foton. ska bli kul att träffas den 20.e har du fått foton från alla johanna? vilken jätte artikel i tidningen da! ha ha ha, nästa år kanske vi kan göra oss kända för dansen :) jag har varit jättestolt över er alla hela veckan, kanske lite mer för er 5 som faktiskt gick ut och rockade på EM planen.. ni är/var jätteduktiga! som kickan skrev, träna pirrisar! kramelikramisar alla dancers

11 juli 2008 18:35 av coach Kickan

träff

Jaa bilderna var apbra, Lindas naglar var ju klockrena! :)
vet inte var vi ska vara den 20de, men Ulle hör nog av sig. Ska bli kul o se allas bilder från resan då, hann ju bara ta EN bild innan mitt batteri dog :(

Stora kramar till alla dansare, ni är ett toppengäng, hade så kul med er!!

PS: träna pirrar hemma! :)

10 juli 2008 22:57 av Fisken

EM-Bilder

Jag håller med johanna! den på sahlis och nagellacket var den bästa:D suerläckert verkligen! ser fram emot att träffa alla från EM-resan nästa veckan med, ska bli myys=)

10 juli 2008 22:50 av Johanna "kryplingens kompis aka kändisen" Naumanen

bilderrrr

hihihi, kollade nyss bilderna som fanns på hemsidan ulle skickade. så himla härliga! :D fnissade gott när jag kollade på dem. synd att det inte fanns fler på allihopa bara!

10 juli 2008 20:17 av Sanna

Nästangalenavoro

Hej allihopa!
Har pratat lite med Äni och fått lite fakta om vad som hände. Jag fick ett sms på Lördagen där det stod "jag och mimmi har blivit påkörda, det är 5 som tävlar" tror ni jag fick panik eller? Förestälde min värsta tänkbara att det låg på sjukhuset förlamade eller utan ben typ. Så jag pratade med moster som pratade med Stefan som sa att det inte va så farligt XD Nu längtar jag som attan till 20:onde för det va cheerdans kväll då va? Var ska vi vara? PussarochKramar ;)

8 juli 2008 11:31 av Anna "Kändisen" Elmström

Kändis-jag&johanna

Nu har dem skrivit en till artikel i bt som ni kan läsa här ovan om ni vill ^^ Kul att vi blir värsta kändisar på detta viset...

Anna <3 RCD

7 juli 2008 14:50 av Anna "kryplingen" Elmström

<3<3 fortsättning

har skickat mina bilder till Johanna, så nu får ni med se till att göra det så att vi kan få i hop en bild-cd så snabbt som möjligt!

Det var trots allt en helt wunderbar "semester" med er tjejer! <3 <3 <3 till er cheerdanstjejer, allihopa!

/kram Anna

7 juli 2008 14:48 av Anna "kryplingen" Elmström

<3<3

Tack för allas hjälp från fredag till lördag. Jag hade aldrig klarat det utan er. Ett speciellt tack till Dafni: Jag & Mimmi hade verkligen inte klarat det utan din hjälp, vi hade sån tur som hade dig med! :)
(Tror alla håller med om det!)

Jag är ok idag, bättre än igår, så jag tror det kommer funka att åka till Grekland ändå. Dock gjorde det sjukt ont att ta bort kompressen som växt fast i såret : ( ush. Menmen, vi hade änglavakt som alla har sagt. Tom. bt ^^

Har skickat mina bilder till

7 juli 2008 12:51 av Johanna N

<3

tack olivia! och tack alla som var med på EM resan, trots allt jobbigt så var det underbart att få umgås med alla er fina tjejer. <3 tack för allt fint stöd under olyckskvällen och jag är så glad att alla är okej. och det är inte konstigt att vi tappade fokus när något sånt hände.

alla som har bilder, skicka till mig så ska jag fixa cd:n med alla bilder på! :) Adda mig på This is a mailto link

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info