Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 maj 2008 08:40 av Karin

Arrangemanggruppen

Måste bara passa på att ge Dafni världens största kraaaam för den helt underbara utsmyckningen av hallen på SM!! (och allt annat hon gjort för Flugan!!!) Sofia Ulle Olle Lisa och Kristina ( och jag själv : ) vilket jädra jobb det var! Gött jobbat av oss alla.. kommer sakna att prata med er alla varje vecka... ha ha lite kanske.. kramelikram karin

9 maj 2008 12:33 av Anna/admin

iiih!

Ja, tshirtarna blir nog med den guldiga loggan som på overallen :) Sen pratade vi om linnen och lite annat med, ni får väll se vad som händer framöver :D Ni ska bara veta vad vi planerar... hiiii-.- & om det är någon som har någon bild från SM (och tiden runtomkring) kan man skicka dem till mig om man vill ha den inlagd här på sidan:D Längar tills på tisdag så ska vi bygga så det knakar om det ;) prova lite spännande grejs med... / Coach A

9 maj 2008 10:52 av Jennie

BusBävrar

Måste också tacka för en underbar kväll på kransmossen. Att gå med i RCD är nog det bästa jag gjort! Vill man bli väl bemött och vara runt glada människor varje dag ska man träna cheer!
<3<3<3

8 maj 2008 21:24 av coach Kärin

halle le lulja!

Hallåjsan! Jädrar vilket SM! tråkigt att jag missade kransmossen.. men jobbet är jobbet.. hade varit kul att se kickan uppe ;) satan i gatan vad ni (mina dancers) rockade golvet och aset i boräshallen, woho! HA HA Dom skall få se vad RCD (proud to be!!!) kommer med 2009! Sara var ju helt GRYM! Ajr har jag aldrig sett så bra, och ett jättegrattis till stunten! gött jobbat allihopa.. syns på tisdag.. kraaaamar karin

8 maj 2008 18:02 av emilia

T-shirts

vad kul med T-shirtat:D ska det stå typ royal cheer and dance på ? ;D funfun. längtar till tisdag! WE ARE PROUD TO BE, RCD!

8 maj 2008 09:48 av Coach Kickan

höjdskräck

Haha ja jag håller med om att det var såå kul på kransmossen, får vi göra till en tradition tycker jag :) "kungliga"?? hehe Anna du är knas.... Var hur kul o bygga igen, det var typ 6 år sen sist, lite högre än vad jag minns, huuhhh... :)
Vill oxå passa på o tacka alla inblandade i SM-arrangemanget, har varit tufft o slitsamt (har varit hos massören 2 ggr för stressknutor överallt) men OJ vad bra det blev!! Kul o höra från andra föreningar att ni är nöjda :)
kraaaaaaaaaaaaaaaam

8 maj 2008 07:05 av emilia

kramsmossen

Team Pink och BusBävrarna! Vilka namn ^^

7 maj 2008 21:47 av Emma

Kransmossen

Måste säga att det var grymt kul igår, tycker verkligen att vi ska göra om det! :D Som Fisken sa så var det synd att inte Team Pink vann ;)
När vi byggde igår kände man verkligen att man saknar det :D Vi ses på tisdag alla dans-royalare! :D <3

7 maj 2008 13:16 av Sophia, MFC

Hej

Hej måste bara ge er en stor eloge för detta SM ! Det va så bra, det bästa SMet jag varit på.
och för att inte prata om era starter!

Jag tvekade inte en sekund på att det skule vara välplanera och bra. men ni överträffade verkligen mina förväntningar! och jag tror inte att ni bara gjorde mig hel nöjd, tror hela cheersverige och all publik tyckte om hela helgen enormt!

Kände att jag va tvungen att säga detta :) kram på er !

7 maj 2008 11:58 av Anna "fotar'N" Admin

Kul brännboll + byggning

Det var riktigt kul och kolla när ni körde tjejer, gillar Mimmis ansats till hjulning in i mål! ;D haha. Vår hands ägde ju! :D Jag har för övrigt en massa foton på er om någon vill ha. Vi pratade om en massa roliga tshirtar, linnen osv som vi ska fixa till hösten, det blir väll bra! :)
Jädrar vad grymma Fisken, Mims och Kickan "Kungliga" Kullgraf var på doublebase! ;) Fett bra jobbat. Ser fram emot julavslutningen säger jag bara! :D:D haha. Allt detta (en massa cred) från eran coach A

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info