Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 april 2008 19:13 av Johanna ajr

Sjuk

Hoppas att alla jobbade jätte hårt på dessa två träningar jag var borta och att det inte gjorde jätte mycket att jag var sjuk. Jag kom inte för att jag visste inte om det jag har är smittsamt (vill inte smitta ner er!) Men eftersom jag mår bättre nu ska jag komma på fredag och hoppas att jag kan ge gärnet! Kram till alla kungligheter <3

14 april 2008 15:59 av victoria MFC

tack

okej tack så mycket! ses på sm royal :)

13 april 2008 21:02 av Coach Sanna

Re: victoria mfc

hej, nej det har vi inte. men de ska ställa upp på den internationella tävlingen istället. om vill titta närmare på startlistorna så ligger de uppe på cheersm2008.nu.

13 april 2008 12:28 av victoria MFC

Hello

Hej hej alla i royal! Jag har bara en fråga och undrar fall ni har något cheer B jr lag tävlande i Sm?

// victoria

11 april 2008 20:45 av Coach Sanna

=)

hej allihopa! ville bara säga att Juniorer, ni va så fett bra idag asså! Slit och släng, det kommer inponera på alla säger jag bara! Allla va på gång och det va bästa träningen på länge =) Nu kämpar vi lika hårt med volterna imon! Liten blink till Sofie för sin snabba diagnos att Eline va väääldigt spänd ;) hehe.

11 april 2008 16:45 av Lisa

Lite seg

Hej alla.

Vill bara säga att ni var super dukltiga på uppvisningarna på torget. Vet att det var typ två veckor sen nu, men jag har vart bortrest. Det var ioaf kul att se er igen allihop. Bra jobbat trots regn och annat.

Adam filmade ju åt Karin. När dansatna gjorde något hopp eller kick eller vad det var blev han så imponerad att han glömde att han filmade och sänkte kameran et kort ögonblick. Det tycker iaf jag är ett bra betyg. ;)

Puss och kram på er alla

9 april 2008 20:15 av emilia

träningar.

nu längtar jag så mycket till fredag, har ju inte tränat sen halva träningen jag var med på i lördags :/ ska bli jättekul att köra igång igen, vi ska kämpa skitmycket nu till sm tjejer :D

6 april 2008 21:12 av Anna/admin

TACK ALLA

Tack alla för ert stöd till oss! Vi vet i vilken stad personen bor och vilken bredbandsleverantör personen i fråga har, så nu får vi se vad nästa steg blir. / Anna

6 april 2008 19:48 av Alin

DNS-lookup

http://www.dnsstuff.com/

Där kan ni kolla upp ip-adresser osv.

Bara ett tips!

6 april 2008 15:27 av vicktoria

SM SM!

Hej alla tjejer i royal, såg er på Dm och ni har verkligen blivit skit grymma och jag menar det! så synd att se att folk är anonyma och skriver sånt till er på eran hemsida! så omoget och inte våga stå för vem man är.. kul att ni ska ha sm på eran hemmaplan och jag ser verkligen fram emot SM.. ska blir sjukt kul och se (:

cheer forever!

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info