Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 april 2008 16:45 av Lisa

Lite seg

Hej alla.

Vill bara säga att ni var super dukltiga på uppvisningarna på torget. Vet att det var typ två veckor sen nu, men jag har vart bortrest. Det var ioaf kul att se er igen allihop. Bra jobbat trots regn och annat.

Adam filmade ju åt Karin. När dansatna gjorde något hopp eller kick eller vad det var blev han så imponerad att han glömde att han filmade och sänkte kameran et kort ögonblick. Det tycker iaf jag är ett bra betyg. ;)

Puss och kram på er alla

9 april 2008 20:15 av emilia

träningar.

nu längtar jag så mycket till fredag, har ju inte tränat sen halva träningen jag var med på i lördags :/ ska bli jättekul att köra igång igen, vi ska kämpa skitmycket nu till sm tjejer :D

6 april 2008 21:12 av Anna/admin

TACK ALLA

Tack alla för ert stöd till oss! Vi vet i vilken stad personen bor och vilken bredbandsleverantör personen i fråga har, så nu får vi se vad nästa steg blir. / Anna

6 april 2008 19:48 av Alin

DNS-lookup

http://www.dnsstuff.com/

Där kan ni kolla upp ip-adresser osv.

Bara ett tips!

6 april 2008 15:27 av vicktoria

SM SM!

Hej alla tjejer i royal, såg er på Dm och ni har verkligen blivit skit grymma och jag menar det! så synd att se att folk är anonyma och skriver sånt till er på eran hemsida! så omoget och inte våga stå för vem man är.. kul att ni ska ha sm på eran hemmaplan och jag ser verkligen fram emot SM.. ska blir sjukt kul och se (:

cheer forever!

6 april 2008 13:19 av Anna/admin

Re: Smått besviken tävlande

(hela kom visst inte med)

få se cheerprogrammen baklänges. Då är det bättre att alla ser programmet från sidan. Vi tävlade så på dm Södra, och det var faktiskt helt okej!

Vi har ingen megastor hall i Borås, som det var tex. i Södertälje. Därför har vi valt detta! Allt för publikens skull!

/ Anna

6 april 2008 13:01 av Anna/admin

Re: Smått besviken tävlande

Hej! Anledningen till att vi har valt att göra samma sak som tex. på DM Södra där mattorna är inåt mot varandra och dommarna och itne ut mot publiken är att det inte är så stort inne i Boråshallen. Dvs. att om vi riktar mattorna mot publiken på en sida blir det RIKTIGT tråkigt för publiken på andra sidan i hallen, dvs. de får titta på programmet med alla cheerleaders ryggen i mot dem. Därför tyckte vi att det var bättre att alla får en lite bättre bild istället för att HÄLFTEN av publiken ska f

6 april 2008 00:29 av smått besviken tävlande

vill cheera för publiken!

hej! :) ser fram emot borås och SM mucho!!

jag har sett hallritningen på eran SM-sida och är lite smått besviken på att all publik sitter på sidorna och är så långt ifrån.
cheer är väll en publikfrämjande sport och känns lite tråkigt att ha dom så långt borta, kan ni snälla inte kunna tänka er att flytta på borden ist från matta till matta så att man får dansa och cheera mot publiken så jag o publiken verkligen får avnjuta denna sport? :)
// en cheerflicka som älskar att uppträda!

5 april 2008 20:50 av emilia

inlägg?

Har ni tagit bort det dumma inlägget eller nåt? För jag hittar inte det ? :o :D<3

5 april 2008 18:21 av Sofia

Till dig som tror att du är nå'n annan ibland!

Hej!

Kul att så många är inne på vår hemsida och dessutom skriver i vår gästbok.

Dock vill jag meddela dig som utger dig för att vara nån annan; först GCO och sedan Anna admin, var vänlig och kontakta mig på min privata e-postadress (se ovan) så kan jag hjälpa dig och förklara för dig hur man beter sig på internet. Jag förstår att du inte är vuxen ännu, för då hade du uttryckt dig annorlunda och dessutom uppgett DITT eget namn.

För din egen skull bör du kontakta mig omgående!

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info