Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 april 2008 13:19 av Anna/admin

Re: Smått besviken tävlande

(hela kom visst inte med)

få se cheerprogrammen baklänges. Då är det bättre att alla ser programmet från sidan. Vi tävlade så på dm Södra, och det var faktiskt helt okej!

Vi har ingen megastor hall i Borås, som det var tex. i Södertälje. Därför har vi valt detta! Allt för publikens skull!

/ Anna

6 april 2008 13:01 av Anna/admin

Re: Smått besviken tävlande

Hej! Anledningen till att vi har valt att göra samma sak som tex. på DM Södra där mattorna är inåt mot varandra och dommarna och itne ut mot publiken är att det inte är så stort inne i Boråshallen. Dvs. att om vi riktar mattorna mot publiken på en sida blir det RIKTIGT tråkigt för publiken på andra sidan i hallen, dvs. de får titta på programmet med alla cheerleaders ryggen i mot dem. Därför tyckte vi att det var bättre att alla får en lite bättre bild istället för att HÄLFTEN av publiken ska f

6 april 2008 00:29 av smått besviken tävlande

vill cheera för publiken!

hej! :) ser fram emot borås och SM mucho!!

jag har sett hallritningen på eran SM-sida och är lite smått besviken på att all publik sitter på sidorna och är så långt ifrån.
cheer är väll en publikfrämjande sport och känns lite tråkigt att ha dom så långt borta, kan ni snälla inte kunna tänka er att flytta på borden ist från matta till matta så att man får dansa och cheera mot publiken så jag o publiken verkligen får avnjuta denna sport? :)
// en cheerflicka som älskar att uppträda!

5 april 2008 20:50 av emilia

inlägg?

Har ni tagit bort det dumma inlägget eller nåt? För jag hittar inte det ? :o :D<3

5 april 2008 18:21 av Sofia

Till dig som tror att du är nå'n annan ibland!

Hej!

Kul att så många är inne på vår hemsida och dessutom skriver i vår gästbok.

Dock vill jag meddela dig som utger dig för att vara nån annan; först GCO och sedan Anna admin, var vänlig och kontakta mig på min privata e-postadress (se ovan) så kan jag hjälpa dig och förklara för dig hur man beter sig på internet. Jag förstår att du inte är vuxen ännu, för då hade du uttryckt dig annorlunda och dessutom uppgett DITT eget namn.

För din egen skull bör du kontakta mig omgående!

5 april 2008 18:03 av mathilda

sm

när jag tänker på sm och tänker på stunden precis innan man springer in på mattan, då blir jag jättejättepirrig och glad! shiit vad jag längtar!

5 april 2008 16:38 av Sanna

Tack till alla!

va kul det är att så många längtar till SM! det gör jag med, galet mycket faktiskt! synd att det finns sånna som bara vill försöka psyka oss. det är trots allt inte det som cheerleading går ut på. jag vill iallafall att ska veta att alla är jätte välkomna hem till oss (ja vi bor nästan i borås hallen ;)) på det som kommer bli det bästa SM:et någonsin! Kram!

5 april 2008 15:39 av Emma

hej hej :)

ville bara säga att vad dom anonyma än säger så är ni grymt duktiga och ska inte ta åt er. Ni förtjänar era medaljer och bör vara riktigt stolta över det ni gjorde på dm, och jag var där och såg det så jag vet vad jag pratar om ^^ det är antagligen bara nån som är avundsjuk lr så. Men som sagt ta inte åt er! Ska bli kul att se er på sm. :D

5 april 2008 14:38 av me like

hej tjejer!

Jag såg er på Dm och ni var jätte duktiga, grattis till guldet m.m hoppas ni är lika duktiga på Sm! kul att ni ska ha det i Borås :)

Puss & kram

5 april 2008 14:13 av Johanna ajr

Gymnastik träningq

Ville bara säga att alla var grymma idag på gymnastik träningen! Speciellt Karin och Elinde som klarade flickis själv på airtrack! Puss på oss! VI ÄR GRYMMA <3

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info