Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Flugan/RCDs gästbok

Välkommen att skriva i vår gästbok!
Alla inlägg loggas med IP-adress.

 

Tänk på att skriva trevliga inlägg och omtänksamma kommentarer!

Har du en personlig fråga? Var snäll och maila direkt till This is a mailto link!!

 

Välkommen att göra ditt inlägg!!  

 

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 februari 2008 22:20 av Sanna, sussi, säni

INTE KVISTEN

men hallå, seriöst asså. inte kan ni kalla mig för kvisten? det funkar bara inte! nog för att jag är stel som en pinne, men det funkar ändå inte så bra asså... men vad är annas smeknamn då? ska det bli strömen då eller efter elmSTRÖM? "tränare och koreografer är strömen och kvisten!" det skulle säkert skrämma skiten ur våra motständare ;)

27 februari 2008 14:43 av Anna/admin

Ny header

Fixade till en ny header nu när vi har några bilder på oss med dräkter, är den ok eller har ni några bättre kort att skicka till mig? :D Kul att du tycker om mina nya smeknamn Johanna:D Vad ska vi kalla dig då? :O hm.. Tål att tänkas på.

27 februari 2008 14:29 av den andra johanna (dans)

träääning

jag är också jättepepp på träningen ikväll! ska bli kul att träffa salis, fisken, lillan, kvisten och alla andra. :D jag tycker också vi kör på kvisten!

27 februari 2008 13:57 av Johanna

Sjuk

Är hemma sjuk nu men följer Sannas råd och tar det lugnt och äter massor med frukt. Hoppas att det fungerar för måste träna på fredag. Är sjukt sugen på träning :D

27 februari 2008 12:46 av Fisken

RE: Sanna

Hoppas verkligen du hinner hem och hämta filmen, vill verkligen se den! =) Hoppas även du mår bättre till ikväll =) Kramen

27 februari 2008 11:48 av Anna/admin

Till Säni/Sanna/Kvisten

Jag tycker visst vi ska köra på kvisten :D:D haha, jag gillar det ;) Du måste hämta DMfilmen, så ses vi sen tycker jag! :D Fixa lite med programmet till er juniorer, så att det blir ännu bättre! ;D / Coach A

27 februari 2008 11:28 av Sanna

igen =P

fick presis SMS från nån, men jag hra glämt filmen hemma! fan! till försvar kan jag säga att jag fösov mig imorse... men jag kanske hinner hen för att hämta den... kram

27 februari 2008 10:27 av Sanna

till cami

va kul att du tyckte det! tror inte nu har nån g-bok så jag svarat här =P såg bara era a-sr men blev så grymt inponerad! första året ni har lärt er allt det, inponerande kan man säga!
till äni då, jag passar på kvisten inte så bra smeknamn tycker jag XD men på högstadiet blev jag kallad Sansan av en kille =P han sa att det lät som en frukt, haha... ses ikväll hoppas jag (känner min inte på topp, men det löser sig nog;))

27 februari 2008 09:59 av Anna/admin

Hej alla :)

Vilken action det har blivit här i gästboken efter Dm och allt! :D Riktigt kul tycker jag! Fisken, jag är med taggad. Det är Fisken, Sahlis och Lillen ^^ eller vad var det jag sa nu igen ^^ haha. Om man har storlek typ 34 som Elin så borde man bli kallad Lillen :D haha. Säni kan få heta Kvisten (Ringkvist) :D Hm, får börja köra på det.

26 februari 2008 20:23 av Fisken

Träning

Hej alla goa! Ville bara säga att jag är taggad för dansträningen imorgon =) Liite ont i knäna från i måndags bara;)
Kram till er ALLA

Postadress:
Dans o GF Boråsflugan - Gymnastik
Pl 635
51842 Sjömarken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info